12 Haziran 2015 Cuma

Mersin Evden Eve Nakliyat Paketleme Sistemi

 Mersin Evden Eve Nakliyat Paketleme Sistemi
Geçmişte yaşadığımız taşınma tecrübelerimizi hatırladığımızda ,  aklımıza daima her şeyin birbirine karışmış imajı ciro .  Hangi kolinin içerisinde ne var? Üst Kısmına ''kırılacak'' yazmayı unuttuğumuz kolilerin taşınma sonrasında halleri ,  söküp dağıttığımız eşyaların kaybolan parçaları ve tekrardan gerçek bir şekilde birleştirememe… .  . böyle uzayıp gider .

Mersin Evden eve nakliyat piyasasının gelişmeye başlamasıyla taşınan vatandaşlar kritik anlamda çok kritik sıkıntıdan kurtulmaya başladılar .  Eşyalar ne türlü toplanacak ,  ne türlü kolilenecek ,  ne türlü taşınacak ,  ne türlü yerleştirilecek derken baskı tavan yapıyordu birçoğumuzda .  Mersin evden eve nakliyat uygulamalarının en iyi tarafı ,  hiçbir şeye elimizi sürmeden taşınma rahatlığının olması sanırım .  Fakat ,  eskiyen alışkanlıklarından kurtulamayan bilhassa bir takım hanımlar ,  taşınmadan öncesinde eşyaların nerdeyse hepsini toplama ve paketleme ile ilgili ısrarcı davranıyorlar .  Tamam ,  özel eşyalarımızı kendimiz toplayıp paketleyebiliriz ama mutfak eşyalarını ,  yatak ,  yorgan ,  mobilya ve ek olarak pekçok eşyayı toplamaya ,  paketlemeye ne sebep var? Mersin Evden eve nakliyat firmaları esasen bu hizmetleri fazlasıyla yapmaktadır .  Ne Amaçla kendimizi boş yere yorarız bu civarı bilinmez .

Mersin Evden eve nakliyat firması bizzat paketlediği bütün kolilerden veya eşyalardan taşınma zamanı süresince sorumludur .  Fakat kendinin paketlemediği eşyalarda oluşabilecek hasarlardan naturel olarak sorumlulukları durumda olan değildir .  Bu sebepten dolayı; özel eşyalar ve elbiseler dışarısında hiçbir eşyamızı toplamamız paketlememiz taşıma anında yaşanabilecek sorunlar tarafından uyumlu değildir . 

Türkiye İstatistik Müessesesi bilgilerine göre 2013 senesinde ülkemizde 2 , 5 milyondan pek insan rastgele bir sebepten ötürü ülke içerisinde koltuk değiştirmiştir .  Bu 2 , 5 milyon bireyin de aşağı yukarı 5 şahsiyet ailelerden oluştuğunu düşünürsek ,  500 binden pek aile bir sene içerisinde şehirlerarası taşınmaktadır .  Yazımızda ,  bu bireylerin kimler olduğundan ve ne amaçla taşınma gereksinimi duyduklarından bahsedeceğiz .

Şehirler Arası Nakliyat

Kamu personelleri bu pastanın kocaman dilimini oluşturmaktadır .  3 milyondan pek kamu çalışanlarının vazife yaptığı hükümet müesseseleri içerisinde aşağı yukarı atama ve atama oranı % 12 civarındadır .  Başka Bir Deyişle ,  360 Bin'den pek kamu personeli her sene atama veya atama yöntemiyle il değiştirerek taşınmaktadır .  Bu 360 Bin personel veya aile ,  Ülkemiz Mersin Evden eve nakliyat Pazarı'nın temelini oluşturmaktadır .

Bir öbür şehirlerarası taşınan grup da özel sektör çalışanlarıdır .  Mersin evden eve taşımacılık Bu grup içerisinde ,  banka personelleri ,  müessesesel firma çalışanları ve pekçok şubesi durumda olan işletmeler koltuk almaktadır .  Rakamsal olarak tam olarak bir oran belli olmasa da Mersin Evden eve nakliyat pazarında ciddi bir yoğunluğa ne amaçla olmaktadırlar .

Son olarak da çalışma süresini tamamlamış başka bir deyişle emekli olup taşınanlar ,  üniversite talebeleri veya rastgele bir sebepten ötürü göç etmek zorunda olan kişiler ülkemizde bir sene içerisinde koltuk değiştiren bu kitlenin son halkasını oluşturmaktadırlar .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder